کلینیک هدایت تحصیلی

یکی از اهداف و وظایف مهم آموزش و پرورش ایجاد زمینه برای رشد همه جانبه ی فرد و تربیت انسان های سالم، کارآمد و مسئول برای ایفای نقش در زندگی فردی و اجتماعی است. دراین راستا، مولفه ها و عناصرمختلفی تاثیر گذار هستند و برنامه ریزی ها و فعالیت های مختلفی نیز در این عرصه ضروری است.

این اهداف زمانی محقق خواهد شدکه برنامه ها و محتوای دروس براساس نیازها، توان ها، رغبت ها و محدودیت های دانش آموزان تهیه و تدوین شوند

هدف از راهنمایی و هدایت تحصیلی در دوره متوسطه ، هدایت دانش آموزان به مناسب ترین شاخه یا رشته تحصیلی بر اساس استعداد و علاقه آنان و به تناسب امکانات و نیازهای کشور است . هر انسانی دارای دو گونه استعداد است: استعداد عام و استعداد خاص. هدف آموزش و پرورش اجباری (عمومی) تلاش برای شکوفایی متفاوت و شکوفایی استعداد های خاص آن هاست . با در نظر گرفتن این موارد مجتمع دخترانه هوشمند خدیجه کبری (س) بر خود فریضه میداند تا با بهره گیری ازاندوخته تجربیات بیش از ربع قرن کار آموزشی برای تحقق اهداف عالیه آموزشی و پرورشی علاوه بر اجرای بخشنامه ها و قوانین ابلاغی از سوی وزارت آموزش و پرورش خدمات خاصی را در قالب کلینیک هدایت تحصیلی ارائه نماید.

در چارچوب كار اين كلينيك تلاش ميشود اهداف زير محقق گردد:

*هدایت تحصیلی وانتخاب رشته صحیح مبتنی برتوانمندی واستعداد دانش آموز پایه نهم
    *تثبیت انتخاب رشته در پایه دهم و یازدهم
    *انتخاب رشته دانشگاه در پایه چهارم
    *آسیب شناسی افت تحصیلی
    *آنالیز و تحلیل الگوهای رفتاری  تحصیلی برای ارتقاء توانمندی های فردی

جهت اطلاعات بیشتر به صفحه تلگرامی کلینیک هدایت تحصیلی بپیوندید ...
Moshaverkksec@

ارتباط با مشاوران ما ...

یک انتخاب رشته سرنوشت ساز بدون دغدغه

همراه با مرکز مشاوره و هدایت تحصیلی

جهت ارتباط با مشاوران حرفه ای می توانید با شماره 09308100646 تماس حاصل نمایید

با ما همراه باشید...

فرم

ثبت نام متقاضیان خدمات کلینیک هدایت تحصیلی

در صورت تمایل به استفاده از خدمات مشاوره ای کلینیک هدایت تحصیلی مجتمع هوشمند خدیجه کبری (س) لطفا فرم ذیل را تکمیل نمایید

برای تکمیل فرم اینجا را کلیک کنید.