بهداشت و سلامت

درج مطلب

ویتامین د

والدین گرامی

همانطور که اطلاع دارید پوکی استخوان در سنین بزرگسالی رایج می باشد و کمبود ویتامین د نیز در همه سنین به ویژه در خانم ها شایع است هم چنین پیشگیری از پوکی استخوان در سنین نوجوانی با مصرف کلسیم وویتامین د امکان پذیر است.

وزارت بهداشت ودرمان بودجه ای را برای سلامتی دانش آموزان در این زمینه اختصاص داده است وبه این منظور ماهی یک عدد ویتامین د دراختیار دانش آموزان قرار می دهد .خواهش مند است برای هوشیلر نمودن فرزندانمان در این موضوع با مدرسه همکاری فرمایید.

لازم به ذکر است مصرف این دوز از قرص ویتامین د فقط جهت پیشگیری است و کسانی که کمبود ویتامین د دارند باید با توجه به میزان کمبود آن زیر نظر پزشک می توانند از دوز بیشتری استفاده نمایند .

چگونگی جلوگیری از کمبود اهن

با دریافت فایل زیر اطلاعاتی در رابطه با  چگونه از کمبود آهن و فقر آهن جلوگیری کنیم بدست می آوریم

تغذيه و آلودگی هوا

می دانیم که اگر آلودگی هوا خیلی شدید باشد، به سختی می توان از اثرات سوء آن در امان ماند، البته اثرات این آلودگی ها را می توان با مصرف بعضی از غذاها کمتر کرد . چه غذاهایی بخوریم تا در آلودگی هوا کم تر مریض شویم؟

لطفا برای دریافت فایل تغذیه و آلودگی هوا اینجا کلیک کنید

مطالب آموزشی

لطفا جهت دریافت فایل های آموزشی بر روی موضوع مورد نظر کلیک کنید

هفته سلامت

لطفا جهت مشاهده بسته های آموزشی هفته سلامت بر روی فایل های زیر کلیک کنید

دیابت

لطفا جهت مشاهده مقاله 10 واقعیت اساسی درباره دیابت نوع 2 اینجا کلیک کنید

ساختار قامتی

لطفا برای دانلود فایل آموزشی ساختار قامتی اینجا کلیک کنید

به دنبال معاینات ساختار قامتی جهت آشنایی دانش آموزان با بعضی از حرکات اصلاحی فایلی آماده شده است . لطفا جهت دریافت اینجا کلیک کنید

مصرف قرص آهن

خدمت والدین گرامی

به اطلاع میرساند با توجه به آمار کم خونی زنان و آثار زیان بار آن بر سلامت افراد مانند پایین آمدن قدرت یاد گیری و کاهش تمرکز ،بی حالی ،خستگی ،ضعف وناتوانی و.....آموزش وپرورش قرص فروس معادل 50 میلی گرم یون آهن  را به منظور پیشگیری در اختیار دانش آموزان قرار داده که دوره مصرف این دارو به مدت 16 هفته ،هفته ای یک عدد می باشد .

لازم به ذکر است در مواردی که اشخاص کم خونی دارند به میزان بیشتر متناسب با میزان فقر آهن در هر روز نیاز به مصرف دارو را دارند (تحت نظر پزشک )

خواهشمند است برای پیشگیری از کم خونی و فقر آهن در مورد عزیزانمان همکاری های لازم را مبذول فرمایید

بهداشت

باسلام خدمت ولی گرامی