اهداف

رسالت

مجتمع آموزشی هوشمند خدیجه کبری (س) باور دارد که ساختن آینده ای مطلوب جز از طریق تربیت نسلی که متفاوت می اندیشد و عمل می کند میسر نمی باشد و برای این منظور لازم است انسان هایی متفاوت برای پذیرفتن مسئولیت های آینده تربیت شوند و همه ظرفیت های جامعه به ویژه دختران و زنان مورد بهره برداری قرار گرفته و فرصتهای برابر رشد و توسعه به ایشان داده شود.از این رو می کوشد تا با فراهم آوردن بستر های مناسب و بهره گیری از فناوری های نوین و الگوهای کارآمد و اثربخش در حوزه آموزش و پژوهش زمینه ارتقاء مهارت ها، دانش و بینش دختران ایران زمین را فراهم آورده تا ایشان را مهیای نقش آفرینی فعال و اثر گذار در تغییر الگوها نماید.

چشم انداز

سرآمد بودن در عرصه های اخلاقی، علمی و پژوهشی بارویکرد

سازندگی نسلی فرهیخته و توانمند

خط مشی کیفیت

مجتمع آموزشی هوشمند خدیجه کبری (س) در سال  1368 درزمينه ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی و پرورشی در کلیه مقاطع تحصیلی آموزش و پرورش از پیش دبستانی تا پیش دانشگاهی تاسيس گرديده است.

این مجتمع دستیابی به اهداف کلان زیر را  مدنظر قرار داده است و تلاش می کند کلیه فعالیت های خود را بر مبنای سیستم مدیریت کیفیت مبتنی بر استاندارد ISO 9001:2008 و ISO/IWA2 و ISO 10015   در جهت بهبود مداوم اثربخشی و با وفاداری همگان به این ارزشها تنظیم نماید:

- ایجاد زمینه و بستر مناسب برای دانش آموزان به منظور درک و تجربه زندگی مبتنی بر اصول اخلاقی همچون تعهد، وفاداری، عزت نفس و انسانیت

- ایجاد فرصت های مناسب آموزشی و پژوهشی برای دختران ایران زمین و توانمندسازی ایشان برای ورود به جامعه

- نهادینه سازی مصادیق انسانی همانند، ریسک پذیری، خلاقیت و کارآفرینی، کارتیمی، پژوهش مداری، مسئولیت پذیری با هدف جامعه پذیری و صلح طلبی در تحولات آینده

- بهره گیری از تدبیر و اعتماد به منظور افزایش فرهنگ مشارکتی و فعالانه ذینفعان شامل معلمان ،والدین و دانش آموزان

- روزآمدسازی و توسعه نیروهای آموزشی همگام با دستاوردهای نوین در ابعاد سخت افزاری، نرم افزاری و انسان افزاری

- تلاش جهت شناخت خود، فرهنگ بومی و ارزش های ملی در به کار بستن آن ها در جامعه، در عین حال شناخت دیگر فرهنگ ها، درک و احترام به آنها

- افزایش سطح رضایت اولیا و دانش آموزان با برآورده سازی نیازها و انتظارات منطقی آنان

- باورمندی به یکتاپرستی و پاسداری از ارزشها و میراث فرهنگی و ملی_مذهبی

بیانیه اخلاقی

ما بر این باوریم که اخلاق فارغ از نگرش ها و مرزبندی ها امری جهان شمول است و همت خود را بر این استوار می کنیم تا گزاره های اخلاقی را سر لوحه فعالیت های خویش قرار دهیم .اخلاق شاکله نظام دینداران و برونداد ملموس باور توحیدی است و در فرهنگ شیعه از جایگاه والایی برخوردار است .از این رو ما خود را متعهد می دانیم که از ارزش های زیر در مجتمع آموزشی هوشمند خدیجه کبری (س) پاسداری کنیم:

• احترام به دیدگاه ها وعقاید، با رویکرد ایجاد محیطی امن، سالم و معنوی؛