جشنواره دانش آموزی تبیان

به استحضار میرسانیم که مسابقات دانش آموزیتبیان جهت ارائه طرح دانش آموزان عزیزمان برگزار می شود. بدین وسیله از اساتید و اولیا گرامی دعوت بعمل می آید که با حضور گرمتان در این مراسم ما را یاری نمایند.
زمان :پنج شنبه 5 اردیبهشت ماه از ساعت 8 الی 18 و جمعه 6 اردیبهشت ماه از ساعت 8 الی 14 بعد از ظهر
محل برگزاری: مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی تهران

درباره هشتمین جشنواره دانش آموزی تبیان

طرح پروژه های دانش آموزی
موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان، بر اساس استاندارد یادگیری بر مبنای جستجوگری در بین معلمان و دانش آموزان ایرانی طراحی شده است و می خواهد با استفاده از تکنولوژی های جدید شیوه آموزش و لذت بردن از علوم را بهبود بخشد.

پروژه های سایت برای گسترش فرهنگ پژوهش، لذت بردن ازدانستن و عمیق کردن فهم دانش آموزان توسط اساتید و با تایید کارشناسان سازمان استعدادهای درخشان طراحی شده اند.

این طرح از سال 1383 آغاز به کار کرده است.دوره اول این طرح با حضور 40 گروه دانش آموزی برگزار گردید.دوره دوم آن در سطح 10 استان کشور و با حضور بیش از 100 گروه دانش آموزی و دوره سوم با حضور تعدادی از گروه های برتر با محوریت پژوهشی اجرا گردید.

در جشنواره دوره چهارم نیز 108 گروه دانش آموزی شرکت کرده بودند. از بین شرکت کنندگان دوره پنجم پروژه های دانش آموزی تبیان 180 گروه دانش آموزی از 11 استان کشور حضور داشتند و در سه بخش غرفه های دانش آموزی، سمینارهای علمی و مسابقات دانش آموزی در اردیبهشت ماه 1389 مصادف با هفته معلم در فرهنگسرای خاوران تهران نتیجه تلاش خود را ارائه دادند و با یکدیگر به رقابت پرداختند.

در ششمین دوره پروژه های دانش آموزی بیش از 1000 گروه دانش آموزی شرکت کردند که پس از داوری مرحله اول تعداد 880 گروه دانش آموزی شامل 1700 دانش آموز از 12 استان برای حضور در جشنواره پایانی که در سالن 27 نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد، دعوت شدند.

در نهایت پس از برگزاری شش دوره موفق، هفتمین دوره پروژه های دانش آموزی

با حضور بیش از 570 گروه دانش آموزی در سه بخش مسابقات، سمینارهای علمی و نمایشگاه در سالن 1 و 1A نمایشگاه بین المللی تهران در تاریخ 14 و 15 اردیبهشت ماه برگزار شد و دانش آموزان نتایج تلاش و زحمات یکساله خود را در این جشنواره ارائه دادند و با یکدیگر به رقابت پرداختند.